Platforma onetap.ro poate fi folosita doar de utilizatorii care accepta termenii si conditiile prezentate mai jos.

Onetap publică pe platformă produsele în numele companiilor affiliate, conform informațiilor furnizate de acestea. Aplicatia Onetap.ro nu este răspunzătoare de produsele introduse in meniu.

Onetap nu furnizeaza servicii de livrare. Serviciile de transport sunt furnizate de terte parti sau de angajatii vreunuia dintre partenerii onetap.ro

Comenzile

Prin finalizarea comenzii, confirmați că toate datele furnizate, necesare procesului de comandă, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, sunteți de acord ca partenerii onetap sau o terță parte ce asigură livrarea produselor să vă contacteze telefonic in orice situatie in care este necesara contactarea utilizatorului.

Orice comandă pe care o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor si de capacitatea livrării.

Livrarea produselor

Partenerii onetap.ro se ocupa de livrarea comenzii dumneavoastră la locul solicitat. Durata livrării Comenzii furnizată de către partenerii onetap.ro este aproximativă și poate varia în funcție de mai mulți factori (disponibilitate livratori, trafic, etc.). Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii.

Dacă livrarea comenzii se realizează prin angajatii partenerilor onetap.ro, acestia poartă întreaga responsabilitate pentru livrarea comenzii în timp util.

În cazul în care livrarea se realizează prin intermediul contractorilor onetap.ro vom depune toate eforturile să livrăm în timp util comanda. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice întârziere a livrării, totusi obiectivul principal este sa livram comanda în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea partenerilor onetap.ro de a nu putea livra în orice locații. În astfel de situații ne vom asigura ca veti fi informati folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când plasați comanda. În cazul imposibilității livrării la adresa/locația indicată, se va proceda la anularea respectivei comenzi sau se va asigura livrarea la o adresă alternativă.

Dacă după livrare constatați produse lipsa sau neconforme va rugam sa ne contactați la support@onetap.ro. În cazul în care produsul comandat nu corespunde celui livrat, din cauza unei erori din partea partenerilor onetap.ro, aveți dreptul de a refuza primirea produsului, situație în care vă va fi restituită integral suma de bani pentru produsul lipsă.

În situația în care partenerii onetap.ro pot livra doar o parte a comenzii (întrucât unele produse sunt indisponibile), personalul trebuie să vă informeze despre aceasta ori să vă propună un înlocuitor pentru produsul lipsă. Aveți dreptul de a refuza o livrare parțială și de a obține rambursarea sumei achitate pentru respectiva comandă, în cazul efectuării unei plăți online, înainte de livrare.

Politica de retur/anulare

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat partenerul ontap.ro în cauză, transmițând numărul comenzii primit pe emamil. Onetap nu aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă partenerii nostril refuza anularea comenzii in cazul in care comanda este în proces de livrare, comanda nu mai poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și partenerul onetap.ro a acceptat anularea comenzii veti primi inapoi suma totala in termen de pana la 10 zile lucratoare.

Societatea partener poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.